Úvěry pro rizikové klienty

03.07.2012 22:06

Máte nízké příjmy? Nacházíte se v registru dlužníků? Pokud ano, patříte mezi rizikové klienty a úvěr v bance vám bude jednoznačně zamítnutý. Banky mají totiž velice přísné a náročné podmínky pro schvalování úvěrů, o své peníze se skutečně bojí, a tak si své klienty vybírají velmi pečlivě. Je tak mnoho těch, kteří si úvěr v bance vůbec dovolit nemůžou. Naštěstí existuje celá řada nebankovních společností, které nabízí produkty přímo určené těm, kteří si bankovní úvěr nemohou dovolit a vyplňují tak prázdné místo na trhu, vytvořené právě bankami. Nejžádanějším nebankovním produktem je půjčka bez doložení příjmu. Nejvíce zamítnutí ze strany bank je právě z důvodu nízkého příjmu, v tomto ohledu mají banky postavenou laťku skutečně vysoko. U nebankovního produktu tohoto typu nepotřebujete potvrzení o výši příjmu, nezáleží tak na tom, jak jsou vaše příjmy vysoké a máte-li vůbec nějaké. Produkt je tak bez jakýchkoli problémů zřízen i nezaměstnaným.

Další, často vyhledávanou možností, jsou půjčky bez registru a poplatku. Pokud jste totiž někdy zapomněli na nějakou tu splátku, octli jste se v registru dlužníků, což vám zabrání dalšímu zřízení úvěru. Žádná banka nezřídí úvěr osobě se záznamem, všechny banka mezi sebou komunikují. Hlavní problém je však v tom, že ve zmíněném registru se budete nacházet ještě několik let po splacení všech úvěrů, takže vám bude bankovní půjčka odepřena na dlouhou dobu. U nebankovního produktu získáte peníze bez problémů a bez poplatku, již při zřízení tak budete vědět, kolik ve výsledku zaplatíte. A potřebujete-li peníze skutečně rychle, jasnou volbou jsou půjčky ihned na ruku.

Tento produkt jasně dokazuje, že nebankovní úvěry jsou vhodné i pro ty, kteří se zřízením bankovního úvěr nemají žádné problémy. Žádná banka totiž neumožňuje expresní zřízení úvěru, potřebujete-li tedy peníze opravdu rychle, banka vám nevyhoví. U nebankovních společností nepotřebujete žádné doklady, není tak žádná překážka, která by ve zřízení úvěru bránila.